Uw kaveladviseurs voor De Gouw – Kwintsheul, Westland

By 4 januari 2021 De Gouw, Kavels

Willy Vermeulen


Esther Olsthoorn


Monique Strik


Marjolein Derksen

 

 

 

 

 

“Het is mooi om samen met belangstellenden de mogelijkheden van een eigen kavel te ontdekken. Stap voor stap bouwen we dan aan hun droomwoning. Daar word ik echt enthousiast van!” – Monique Strik, kaveladviseur De Gouw

 

Een kavel in het Westland, waarop u uw vrijstaande villa naar eigen wensen kan laten bouwen. Klinkt dat als een droom die u uit wilt laten komen? Onze kaveladviseurs begeleiden u daar graag bij!

Het aankopen van een bouwkavel is een traject waar u hoogstwaarschijnlijk niet dagelijks mee te maken heeft. U krijgt te maken met veel vragen, onbekende termen en keuzes die gemaakt moeten worden. Dan is het belangrijk om een ervaren kaveladviseur naast u te hebben, die met u meekijkt en u adviseert en begeleidt in verschillende stappen van het aankooptraject.

Voor de verkoop werkt de Westlandse Zoom samen met kaveladviseurs Willy Vermeulen (OBWZ) en Marjolein Derksen, Esther Olsthoorn en  Monique Strik van Olsthoorn Makelaars.

Advies op maat 
Kaveladviseurs hebben oog voor uw situatie en uw woonplannen. Ze willen u graag leren kennen, zodat ze u persoonlijke begeleiding op maat kunnen bieden. Door hun ruime ervaring kunnen ze vaak ook net even anders kijken, om samen tot passende ideeën te komen. Bovendien zijn ze op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van kavelbouw. Hierdoor kunnen ze in iedere stap van het proces van de aankoop van een kavel met u meedenken. Meegaand met de situatie in onze huidige samenleving, lopen ze voorop in een innovatieve manier van werken. Grotendeels digitaal, maar zonder het persoonlijk contact te verliezen.

Interesse in een kavel in De Gouw?

Als kaveladviseur voor de kavels in De Gouw, bij Kwintsheul, staan zij voor u klaar om u van informatie te voorzien, advies te geven en te begeleiden bij het aankoopproces. Dus of u nu nog aan het oriënteren bent, of al vaste plannen heeft: neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Zij begeleiden u graag bij het realiseren van uw droomwoning in De Gouw!

 

Kaveladviseur Willy Vermeulen
Mail wvermeulen@obwz.nl
Bel 0639239736
Website www.de westlandsezoom.nl
Kaveladviseurs van Olsthoorn Makelaars
Naaldwijk | Westland
Mail nieuwbouw@olsthoornmakelaars.nl
Bel 0174 70 60 20
Whatsapp +31 6 30990101
Website www.olsthoornmakelaars.nl