Verkoop nieuwbouwproject Van Buyten van start

By 5 maart 2020 Geen categorie

Het is zover. De inschrijving voor de woningen van het project van Buyten in Poeldijkerhout is van start.  Alle informatie over de woningen staat op de website van Van Buyten. Je hebt de mogelijkheid om je in te schrijven voor één of meerdere woningen tot en met maandag 16 maart, 10.00 uur.

De makelaar die de woningen verkoopt is Helm & Heus Nieuwbouwmakelaars. Zij zijn te bereiken op telefoonnummer: 0174 491 000.

Inschrijven en toewijzen van de woningen 

Op de website van Van Buyten kun je een persoonlijk account aanmaken. Op 17 maart worden de woningen toegewezen met als doel: zoveel mogelijk mensen blij maken met hun eerste keuze. Deze willekeurige toewijzing gaat door middel van een geautomatiseerd systeem. Indien je een woning toegewezen hebt gekregen, dan neemt de makelaar op 20 maart contact met je op. Heb je geen woning toegewezen gekregen, dan ontvang je hierover uiterlijk 20 maart bericht.

Verkoopbijeenkomst 12 maart 

Weet je nog niet precies voor welke woning(en) je wilt inschrijven, wil je graag een brochure ontvangen of heb je na je inschrijving nog vragen? Dan ben je van harte welkom op de verkoopbijeenkomst. De makelaar en ontwikkelaar staan voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

De verkoopbijeenkomst vindt plaats op donderdag 12 maart van 17.00 tot 19.00 uur.

Locatie: Madestein, Madepolderweg 100 in Den Haag

Succes met inschrijven!