9 Februari online start verkoop kavels in de Gouw

By 29 januari 2021 De Gouw, Nieuws

Goed nieuws! De datum van de start verkoop is bekend! Op dinsdag 9 februari gaat de verkoop online van start. Vanaf dat moment is het mogelijk om u definitief in te schrijven voor een kavel in De Gouw. Dit doet u door op de projectwebsite een Mijn Eigen Huis account aan te maken en via het Mijn Eigen Huis Account maximaal 5 kavel voorkeuren door te geven. Heeft u vragen of wilt u meer weten over de kavels? Neem dan contact op met een van de kaveladviseurs voor meer informatie over de kavels.

Brochure 

Op zoek naar een plek waar u uw droomwoning kunt realiseren? In het waterrijke en groene gebied De Gouw, op de rand van het Westland en Den Haag, worden 31 kavels vanaf 9 februari in verkoop gebracht. Het gebied de Gouw ligt ten noorden van de dorpskern van Kwintsheul: een woongebied dat gevormd gaat worden door een aaneenschakeling van wooneilanden. Misschien wel de plek voor uw eigen droomvilla? Vlakbij de vaart de Hollewatering en de ecologische zone die van de kust naar Midden-Delfland loopt. Prachtig dus.

Kavels in de Gouw >>>

Uw kaveladviseurs voor De Gouw
Een kavel in het Westland, waarop u uw vrijstaande villa naar eigen wensen kan laten bouwen. Klinkt dat als een droom die u uit wilt laten komen? Kijk hier wie de kavelsadviseurs zijn die u kunnen helpen om uw droomhuis te kunnen realiseren.

“Het is mooi om samen met belangstellenden de mogelijkheden van een eigen kavel te ontdekken. Stap voor stap bouwen we dan aan hun droomwoning. Daar word ik echt enthousiast van!” – Monique Strik, kaveladviseur De Gouw

 

 

Goed om te weten
Wat bepalend is voor de toewijzing is de duur van uw inschrijving in het woningzoekendesysteem van gemeente Westland. De toewijzing wordt dus niet bepaald door het moment van inschrijving op de project website maar is het gemeentelijke woningzoekendesysteem van toepassing. Meer informatie en de mogelijkheid tot inschrijven in het woningzoekendesysteem vind je op de website van de gemeente Westland.